Over Factua

Factua is reeds 30 jaar bekend met de financiële markt en verzorgt ruim 2,5 miljoen incasso’s op jaarbasis. Factua neemt niet alleen de facturatievraagstukken over van het intermediair. Ook het bepalen van de inhoud van overeenkomsten tussen intermediair en klant, de bijbehorende voorwaarden, advies over de inhoud van serviceabonnementen, de hoogte van de beloning behoren tot de expertise van Factua. Een financieel intermediair die de facturatie overlaat aan Factua, houdt meer tijd over voor advies en laat de facturatie over aan een professionele en voordelige partij.

De oplossing van Factua

De handelingen van Factua pakken altijd uit in het voordeel van de consument. Intermediairs die werken met Factua hoeven minder tijd te besteden aan hun betalingsadministratie. Hierdoor zijn zij veelal goedkoper dan andere intermediairs. Factua zorgt er bovendien voor dat de teksten die het intermediair aan zijn klant stuurt, helder en duidelijk leesbaar zijn.

Factua heeft zich gespecialiseerd in deze beloningsproblematiek en biedt een allesomvattende oplossing. Dit is een oplossing voor het intermediair die zoekt naar een alternatief voor provisie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Factua, neemt u dan contact op via het contactformulier.

 

De oplossing van Factua

  • Klantfacturatie volledig uit handen
  • Niet meer herinneren en aanmanen
  • 100% zekerheid van betaling
  • Hulp bij de overgang naar serviceabonnementen
  • Eenvoudige afdracht van assurantiebelasting