Moet ik btw of assurantiebelasting rekenen? Welke diensten moet ik opnemen in mijn abonnement? Hoe ga ik mijn klanten benaderen en waar moet ik op letten? Deze en nog veel meer vragen komen op u af als het gaat over facturatie en abonnementen binnen de financiële dienstverlening.

De financiële wereld: altijd in beweging

Steeds vaker presenteert de overheid maatregelen die drastische gevolgen hebben voor uw advies. Van producten met provisie naar advies op basis van een factuur, of daar waar mogelijk serviceabonnementen voor het onderhouden van dat advies en de relatie met de klant. U krijgt plotseling te maken met het fenomeen ꞌdebiteurenrisicoꞌ. De extra handelingen en regels die een rol spelen bij het factureren aan en het incasseren bij klanten zijn voor financieel adviseurs niet altijd een bekende discipline.

Factua is specialist

Factua is specialist in de beloningsproblematiek van de financieel adviseur die een alternatief zoekt voor provisie, de makelaar die zijn liquiditeit op orde moet houden en de accountant die de facturatie efficiënt wil inrichten.

Meer weten?

Bel 078 611 45 00 voor een vrijblijvend adviesgesprek of stuur een e-mail.