Over Factua

Factua is al 33 jaar bekend met de financiële markt en verzorgt ruim 3 miljoen incasso’s op jaarbasis. Factua neemt niet alleen de facturatievraagstukken over van de financieel adviseur, makelaar of accountant. Ook het bepalen van de inhoud van overeenkomsten tussen hen en de klant, de bijbehorende voorwaarden, advies over de inhoud van serviceabonnementen en de hoogte van de beloning behoren tot de expertise van Factua. De financieel adviseur, makelaar of accountant die de facturatie overlaat aan Factua, laat dit over aan een professionele en voordelige partij en houdt zo meer tijd over voor advies en aandacht voor zijn of haar klanten, én behaalt daardoor een hoger rendement.

De oplossing van Factua

De handelingen van Factua pakken altijd uit in het voordeel van de consument. Financieel adviseurs, makelaars of accountants die werken met Factua hoeven minder tijd te besteden aan hun betalingsadministratie. Hierdoor zijn zij veelal goedkoper dan andere collega’s. Factua zorgt er bovendien voor dat de teksten die naar de klant worden gestuurd, helder en duidelijk leesbaar zijn.

Factua heeft zich gespecialiseerd in deze beloningsproblematiek en biedt een allesomvattende oplossing: voor de financieel adviseur die zoekt naar een alternatief voor provisie, de makelaar die zijn liquiditeit op orde wil houden en de accountant die de facturatie efficiënt wil inrichten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Factua? Neem dan contact op via het contactformulier.

 

De oplossing van Factua

  • Klantfacturatie volledig uit handen
  • Niet meer herinneren en aanmanen
  • 100% zekerheid van betaling
  • Hulp bij de overgang naar serviceabonnementen
  • Eenvoudige afdracht van assurantiebelasting