Facturatiesysteem

Waarom een facturatiesysteem?

Eenvoudig facturen maken, versturen en gelden incasseren met diverse incasso mogelijkheden. En een strakke opvolging als een betaling niet voldaan is, zonder dat je er omkijken naar heeft. Veel administratie, waar veel tijd in zit. Tijd die ook besteed kan worden aan de kernactiviteiten van jouw bedrijf of vereniging. Factua ontzorgt je!

Komt dit je bekend voor?

  • Je hebt Excel en een eigen werkwijze
  • Het maken van facturen kost je veel tijd
  • Frustratie om een foutje in jouw bestand
  • Je voert vaak dezelfde handelingen uit
  • Je hebt vaker met wanbetalers te maken

Redenen genoeg om over te stappen naar een facturatiesysteem! Meer weten? Lees hier hoe het werkt

Factua facturatiesysteem

Voordelen facturatiesysteem

SVG

Het scheelt tijd

Geen tijd meer kwijt aan het maken van periodieke facturen of het checken van bedragen. Dat gaat nu automatisch, net als termijnfacturen. Alles onbeperkt en zonder modules. Plus: jouw facturen zijn duidelijk en hebben een professionele uitstraling.

SVG

Het scheelt geld

Een facturatiesysteem duur? Onderaan de streep levert het je juist veel geld op. Helemaal als jouw klant niet op tijd betaalt. Die hoef je niet langer achter de broek te zitten. Door de strakke opvolging worden jouw facturen sneller en beter betaald.

SVG

Het scheelt fronsrimpels

Kies uit verschillende betalings­mogelijkheden waaronder automatische incasso, zelfs als je geen incassocontract hebt bij de bank. Jouw betalingen worden verwerkt en aan de juiste facturen gekoppeld. Jouw betaling komt eraan!

SVG

Het scheelt vragen

Is jouw administratie niet altijd duidelijk? Wanneer je kiest voor het facturatiesysteem van Factua, krijg je een waardevolle sparringpartner om jouw facturatieflow perfect te regelen.

SVG

Het scheelt risico's

Het facturatiesysteem van Factua voldoet aan de strengste veiligheidseisen. Je hoeft je geen zorgen te maken!

SVG

Het scheelt wanorde

Alle facturen en betalingen in een duidelijk overzicht. In 1 oogopslag zie je wat de status is van de factuur. Uiteraard blijf jij baas over jouw facturen en kan je betalingsafspraken met jouw klanten maken.

Meer weten?

Plan een afspraak voor een gratis demo of lees meer over hoe Factua werkt. 

Plan gratis demo Hoe het werkt