Factua proclaimer

Proclaimer

Op onze website vind je informatie over Factua: wie wij zijn, hoe wij omgaan met jou als klant en informatie over ons facturatie- en incassosysteem. Je kunt een demo aanvragen om te zien hoe het werkt. Wij hebben er alles aan gedaan om de informatie zo volledig mogelijk te maken. En we werken elke dag hard om de website actueel, volledig en juist te houden. 

Fouten of onvolledige informatie

Kom je toch iets tegen wat niet duidelijk, niet juist of verouderd is? Of werkt er iets op de website niet goed? Laat het ons dan weten. Je kan op verschillende manieren met ons contact opnemen. Alle feedback is welkom! Met deze informatie blijven we onze website verbeteren. 

Informatie afkomstig van andere websites

Soms verwijzen we met hyperlinks naar websites van anderen. Dat doen we omdat we denken dat deze informatie relevant of interessant voor jou is. Deze informatie wordt bij het plaatsen door ons altijd beoordeeld op redelijkheid, juistheid en volledigheid. Hier kan in de tussentijd natuurlijk iets in wijzigen. Uiteraard mag je ons hier altijd op wijzen. Wij beoordelen de informatie dan opnieuw. 

Foto's en beeldmateriaal

We maken voor onze website gebruik van rechtenvrije foto's of foto's waarvoor rechten zijn afgekocht. De rechtenvrije foto's verzamelen wij via betaalde en gratis stockfoto-sites. 

Hoe snel reageren wij? 

Wanneer je ons schriftelijk of via e-mail een bericht stuurt, doen we ons best om je zo snel mogelijk te antwoorden. Binnen 3 werkdagen mag je van ons een reactie verwachten. 

 

Datum: 4 november 2021

Daarom Factua

  • Facturatie, incasso én betaling van a-z geregeld!
  • Alles eenvoudig online inregelen
  • Persoonlijk support inbegrepen
  • Financiële zekerheid
  • Facturen sneller en beter betaald