Niet betalende klanten; vaak een bron van ergernis. Maar dat niet alleen: ze brengen de gezondheid van uw onderneming in gevaar. Mede daarom is een goed debiteurenbeheer essentieel. Voor veel ondernemers is effectief debiteurenbeheer een kostbare en tijdrovende klus en gaat het ten koste van de corebusiness. Steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen van het uitbesteden van de debiteurenadministratie.

Voordelen uitbesteden debiteurenadministratie

  • Er is een constante controle op de uitstaande facturen
  • Het zorgt voor een betere cashflow
  • Het geeft rust in de organisatie

Factua maakt het verschil

Met online debiteurenbeheer van Factua handelt u uw facturaties en debiteurenbeheer sneller, eenvoudiger en efficiënter af. Gevolg: een grote kostenbesparing. Factua neemt het volledige proces van facturatie tot en met inning over en verstuurt op eigen briefpapier met uw bedrijfslogo facturen, herinneringen en aanmaningen. Én Factua zorgt voor een strakke bewaking op de betalingstermijnen. Hierdoor wordt het aantal afschrijvingen op facturen en het aantal dagen dat facturen openstaan structureel verlaagd. Wanneer facturen onverhoopt niet worden voldaan, kan het traject eenvoudig worden omgezet in een incassoprocedure bij de gerechtsdeurwaarder.

Factua faciliteert het incassoproces, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Al onze inspanningen zijn volledig real-time te volgen en naar uw persoonlijke wens in te richten. Hierdoor houdt u grip op uw debiteurenbeheer.

Wilt u een snelle betaling van uw facturen?

Wij helpen u graag. Vul ons contactformulier in of bel 078 611 45 00 voor een vrijblijvend adviesgesprek.