Al meer dan 6 jaar vallen ondernemers terug op Factua als het gaat om facturatie, incasso en debiteurenbeheer van onder andere abonnementsgelden. Factua is een dochteronderneming van een grote financiƫle dienstverlener, de CAK groep uit Dordrecht.

Een betrouwbare partner

Factua werkt met een professioneel team met ruime ervaring op het gebied van financiƫle dienstverlening en creditmanagement. We zijn marktleider wanneer het gaat om het factureren van fees, uurtarieven en abonnementsgelden en verzorgen jaarlijks meer dan 3 miljoen transacties voor onze opdrachtgevers. Met Factua bent u verzekerd van een optimale inrichting van uw debiteurenadministratie en snelle en correcte betaling voor uw diensten.

De allesomvattende oplossing van Factua

  • Wij nemen u het facturatieproces geheel of gedeeltelijk uit handen. Van online factureren, herinneren en aanmanen, tot het verwerken van betalingen of het opstarten van een incassoprocedure.
  • De begeleiding en ondersteuning bij het inzetten van alternatieve verdienmodellen is een van de specialisaties van Factua.
  • Het eenvoudig genereren van een offerte of een overeenkomst is mogelijk met onze webbased software.

Meer weten? Mail ons of bel 078 611 45 00 voor een vrijblijvend adviesgesprek.