over-factua

Financieel adviseur

Moet ik btw of assurantiebelasting rekenen? Welke diensten moet ik opnemen in mijn abonnement? Hoe ga ik mijn klanten benaderen en waar moet ik op letten? Deze en nog veel meer vragen komen op je af als het gaat over facturatie en abonnementen binnen de financiële dienstverlening.

De financiële wereld: altijd in beweging

Steeds vaker presenteert de overheid maatregelen die drastische gevolgen hebben voor jouw advies. Van producten met provisie naar advies op basis van een factuur, of daar waar mogelijk serviceabonnementen voor het onderhouden van dat advies en de relatie met de klant. Je krijgt plotseling te maken met het fenomeen ꞌdebiteurenrisicoꞌ. De extra handelingen en regels die een rol spelen bij het factureren aan en het incasseren bij klanten zijn voor financieel adviseurs niet altijd een bekende discipline.

Factua is specialist

Factua is specialist in de beloningsproblematiek van de financieel adviseur die een alternatief zoekt voor provisie, de makelaar die zijn liquiditeit op orde moet houden en de accountant die de facturatie efficiënt wil inrichten.

Nooit meer achter jouw contributiegeld aan!

Mocht betaling onverhoopt toch uitblijven, dan kan het traject indien gewenst eenvoudig worden omgezet naar een incassoprocedure bij de gerechtsdeurwaarder. Factua faciliteert het traject, zodat jij daar geen omkijken naar heb. Het proces is volledig real-time te volgen, waardoor je grip houdt op het contributiebeheer van jouw vereniging.

Meer weten?

Bel 078 611 45 00 voor een vrijblijvend adviesgesprek of vul je gegevens hieronder in voor een gratis demo!

Daarom Factua

  • Facturatie, incasso én betaling van a-z geregeld!
  • Alles eenvoudig online inregelen
  • Persoonlijk support inbegrepen
  • Financiële zekerheid
  • Facturen sneller en beter betaald

Gratis demo!

Laat je gegevens en wens achter. Wij geven je graag een vrijblijvende demo.