facturatiesysteem MKB

MKB

Niet betalende klanten; vaak een bron van ergernis. Maar dat niet alleen: ze brengen de gezondheid van je onderneming in gevaar. Mede daarom is een goed debiteurenbeheer essentieel. Voor veel ondernemers is effectief debiteurenbeheer een kostbare en tijdrovende klus en gaat het ten koste van de corebusiness. Steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen van het uitbesteden van de debiteurenadministratie.

Voordelen uitbesteden debiteurenadministratie

  • Er is een constante controle op de uitstaande facturen
  • Het zorgt voor een betere cashflow
  • Het geeft rust in de organisatie

Zelf jouw abonnementenbeheer regelen? Dat is nogal tijdrovend en niet nodig. Besteed het uit, zodat je meer tijd overhoudt voor jouw klanten.

Factua maakt het verschil

Met online debiteurenbeheer van Factua handel je jouw facturaties en debiteurenbeheer sneller, eenvoudiger en efficiënter af. Gevolg: een grote kostenbesparing. Factua neemt het volledige proces van facturatie tot en met inning over en verstuurt op eigen briefpapier met jouw bedrijfslogo facturen, herinneringen en aanmaningen. Én Factua zorgt voor een strakke bewaking op de betalingstermijnen. Hierdoor wordt het aantal afschrijvingen op facturen en het aantal dagen dat facturen openstaan structureel verlaagd. Wanneer facturen onverhoopt niet worden voldaan, kan het traject eenvoudig worden omgezet in een incassoprocedure bij de gerechtsdeurwaarder.

Factua faciliteert het incassoproces, zodat jij hier geen omkijken naar hebt. Al onze inspanningen zijn volledig real-time te volgen en naar jouw persoonlijke wens in te richten. Hierdoor houd je grip op jouw debiteurenbeheer.

Wil je een snelle betaling van jouw facturen?

Wij helpen je graag. Vul hieronder ons contactformulier in of bel 078 611 45 00 voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Daarom Factua

  • Facturatie, incasso én betaling van a-z geregeld!
  • Alles eenvoudig online inregelen
  • Persoonlijk support inbegrepen
  • Financiële zekerheid
  • Facturen sneller en beter betaald

Gratis demo!

Laat je gegevens en wens achter. Wij geven je graag een vrijblijvende demo.