zzp facturatiesysteem

ZZP

Als zzp’er ken je het wel: het ‘uurtje-factuurtje’. De administratie ervan kost veel tijd en biedt weinig financiële zekerheid. Daarom kiezen zzp’ers steeds vaker voor een vaste abonnementsprijs. Voor een vast bedrag per maand maken klanten dan gebruik van jouw diensten en/of producten. Handig! Zo kan een onderhoudsbedrijf tegen een vast maandtarief ondersteuning bieden bij het oplossen van problemen en een websitebeheerder sites up-to-date houden.

Voordelen abonnement

Het abonnement of service-abonnement als verdienmodel brengt een flink aantal voordelen met zich mee:

  • Je bouwt meer zekerheid in jouw inkomstenstroom. Met een abonnement bind je jouw klant en ben je minder afhankelijk van eenmalige transacties.
  • Aan een abonnement is vaak een automatische incasso verbonden, wat zorgt voor optimaal betalingsgemak.
  • Een abonnement biedt meer zekerheid dat facturen op tijd worden betaald.

Zelf jouw abonnementenbeheer regelen? Dat is nogal tijdrovend en niet nodig. Besteed het uit, zodat je meer tijd overhoudt voor jouw klanten.

Factua regelt alles voor jou

Factua is specialist in abonnementenbeheer voor zzpꞌers en neemt je de facturatie van fees, uurtarieven en abonnementen volledig uit handen. Factua regelt alles voordelig online en zorgt voor een strakke bewaking van de betalingstermijnen. Je hebt geen ongemakken meer met incasso’s, herinneringen en aanmaningen.

Indien betaling onverhoopt nog steeds achterwege blijft, kan het traject eenvoudig worden omgezet naar een incassoprocedure bij de gerechtsdeurwaarder. Meestal wordt dan na het versturen van een sommatie alsnog betaald of een betalingsregeling afgesproken.

Geen rompslomp meer!

Factua faciliteert het hele proces, zodat jij daar geen omkijken naar hebt. Op deze manier kan jij je volledig focussen op jouw business en ben je niet langer bezig met de financiële rompslomp.

Interesse?

Neem vandaag nog contact met ons op: 078 611 45 00. Wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden voor jou te bespreken. Of laat je gegevens hieronder achter.

Daarom Factua

  • Facturatie, incasso én betaling van a-z geregeld!
  • Alles eenvoudig online inregelen
  • Persoonlijk support inbegrepen
  • Financiële zekerheid
  • Facturen sneller en beter betaald

Gratis demo!

Laat je gegevens en wens achter. Wij geven je graag een vrijblijvende demo.