Als zzp’er kent u het wel: het ‘uurtje-factuurtje’. De administratie ervan kost veel tijd en biedt weinig financiële zekerheid. Daarom kiezen zzp’ers steeds vaker voor een vaste abonnementsprijs. Voor een vast bedrag per maand maken klanten dan gebruik van uw diensten en/of producten. Handig! Zo kan een onderhoudsbedrijf tegen een vast maandtarief ondersteuning bieden bij het oplossen van problemen en een websitebeheerder sites up-to-date houden.

Voordelen abonnement

Het abonnement of service-abonnement als verdienmodel brengt een flink aantal voordelen met zich mee:

  • U bouwt meer zekerheid in uw inkomstenstroom. Met een abonnement bindt u uw klant en bent u minder afhankelijk van eenmalige transacties.
  • Aan een abonnement is vaak een automatische incasso verbonden, wat zorgt voor optimaal betalingsgemak.
  • Een abonnement biedt meer zekerheid dat facturen op tijd worden betaald.

Zelf uw abonnementenbeheer regelen? Dat is nogal tijdrovend en niet nodig. Besteed het uit, zodat u meer tijd overhoudt voor uw klanten.

Factua regelt alles voor u

Factua is specialist in abonnementenbeheer voor zzpꞌers en neemt u de facturatie van fees, uurtarieven en abonnementen volledig uit handen. Factua regelt alles voordelig online en zorgt voor een strakke bewaking van de betalingstermijnen. U heeft geen ongemakken meer met incasso’s, herinneringen en aanmaningen.

Indien betaling onverhoopt nog steeds achterwege blijft, kan het traject eenvoudig worden omgezet naar een incassoprocedure bij de gerechtsdeurwaarder. Meestal wordt dan na het versturen van een sommatie alsnog betaald of een betalingsregeling afgesproken.

Geen rompslomp meer!

Factua faciliteert het hele proces, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Op deze manier kunt u zich volledig focussen op uw business en bent u niet langer bezig met de financiële rompslomp.

Interesse?

Neem vandaag nog contact met ons op: 078 611 45 00. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden voor u te bespreken.